logo natuurbeschermingswacht LinkedIn Nnatuurbeschermingswacht

De theekoepel van de Natuurbeschermingswacht, jouw flexwerkplek?


Onze koepel in het Wilhelminapark is in 1840 gebouwd. Wij verhuren de koepel als betaalbare flexwerkplek. En als filmlocatie.

De koepel heeft een eigen (bezoek) adres: Wilhelminapark 52, 7941 GP Meppel.

Hoe fijn is het als u uw kinderen thuisonderwijs kunt geven in de natuur. In het prachtige Wilhelminapark kunt u de pauzes heerlijk wandelen, naar de dierenweide en spelen in de speeltuin. Of even lekker rustig werken op deze prachtige en rustgevende locatie nabij het station en centrum van Meppel.

mg-7085.jpg


obj0353.jpg
obj0353.jpg


obj9527-small.jpg
 

Te huur per dagdeel

De koepel is te huur als flex-werkplek voor 3 tot maximaal 4 mensen. Na Corona is de koepel uiteraard weer te huur voor grotere vergaderingen, trouwerijen en bijeenkomsten. Nu kunnen er door coronamaatregelen 4 mensen veilig in vergaderen. Er is ruimte voor 3 werkplekken door de coronamaatregelen.
 

Kort stukje geschiedenis

Door de kanalisatie van de Reest en de aanleg van de Prinses Irenelaan moest de koepel verplaatst worden. In 1946 kocht de Natuurbeschermingswacht de sterk verwaarloosde koepel voor 1 rijksdaalder. Het gebouw werd afgebroken en met de authentieke materialen in 1953 weer opgebouwd aan de andere kant van het Zuideinde, op de huidige locatie. Sinds 1954 houdt de NBW haar vergaderingen hier.

obj9561-small.jpg
 

Van binnen

Vanwege Corona is de koepel nog interessanter om te huren. De koepel is namelijk de ideale flex-werkplek. Geniet van de ruimte, de rust en de uitstraling.

De koepel is van alle gemakken voorzien, uiteraard beschikt de koepel over een verwarming en toilet op de benedenverdieping, maar ook is een kleine keuken beschikbaar.

mg-7138.jpg
 

Flexwerkplek op A-locatie met monumentale uitstraling


Om de koepel als flex-werkplek te huren moet je donateur zijn. Dat kost minimaal € 12,50 per jaar. Dan is de huur van de koepel 40 euro per dagdeel of 75 euro per dag.

De gehele opbrengst van de huur investeren wij in onze activiteiten om de natuur en het milieu te beschermen.

mg-7044.jpg

mg-7196.jpg


Interesse? Neem contact op.
 

De koepel als filmlocatie voor interviews of blogs
obj0147.png
obj0147.png

server clear NOK